PORADNA PRO RODIČE A BLÍZKÉuživatelů návykových látek

Experimentují vaši blízcí s drogami? Užívají drogy už dlouho a vám docházejí síly?

ZEPTAT SE Poslední odpovědi

17 letý syn kouří trávu a popíjí alkohol

Mamka 74

Chci se zeptat na prohlubující se problém z našim synem. Po ukončení základní školy přešel na střední školu a tam poznal nové kamarády, kteří jej pomalu zasvětili do kouření elektronické cigarety, později přešli na marihuanu.Celkem brzy jsme to odhalili a jasně vyslovili svůj názor (já i manžel pracujeme ve zdravotnictví a skoro denně se setkáváme s nějakými závislými pacienty).Zdálo se , že se to zklidnilo, ale opak byl pravdou. Letos od začátku školního roku opakovaně kouří el.cigarety,marihuanu a skoro ob den chodí i přiopilý.Vyhledali jsme i pomoc psychologa, ale zdá se , že to nikam nevede. Syn tvrdí , že to má pod kontrolou. A že je to náš problém , protože to stále řešíme,jiní rodiče jsou v pohodě. Jeden den máme ostrý výstup, druhý den je celkem v pohodě a třetí den si zakouří nebo se opije. Kde máme hledat pomoc?

Odpověděl: Markéta Kordová

 

Zdravím Vás,

 

netuším, kde žijete.  Pokud jste z Prahy nebo její blízkosti a nebylo by pro Vás obtížné dojíždět, můžete se přijít poradit k nám do Poradny pro rodiče a v osobním kontaktu vše více a podrobněji zkonzultovat. Poskytujeme bezplatné služby, jen je třeba se předem objednat (telefony viz odkaz níže).

 

Informace a kontakt, zde: http://www.sananim.cz/o-nas-1/poradna-pro-rodice-ppr.html.

 

V případě, že jste odjinud, napište prosím, jaká města máte v dosahu, pokusíme se Vás vhodně nasměrovat ve Vaší lokalitě.

 

S pozdravem, MK

 

 

Zpět

Top